Lopend onderzoek 7 november 2023

Online Congres Aangeboren Vaatafwijkingen

Online Congres Aangeboren Vaatafwijkingen 7 november 2023

Dermatologen, kinderartsen en andere medisch specialisten hebben regelmatig te maken met vragen over aangeboren vaatafwijkingen: infantiele hemangiomen/aardbeienvlekken en vasculaire malformaties . Expertise bij medisch specialisten is dan ook heel relevant om de riskante van de niet riskante aangeboren vaatafwijkingen te kunnen onderscheiden en adequaat te kunnen handelen. In de medische opleiding zijn aangeboren vaatafwijkingen echter een onderbelicht thema waardoor aangeboren vaatafwijkingen nog steeds met regelmaat onjuist worden gediagnosticeerd.

Tijdens dit online congres wordt u door specialisten van vier erkende academische expertisecentra geïnformeerd over de verschillende soorten aangeboren vaatafwijkingen en de risico’s daarvan. Wanneer is overleg met of doorverwijzing naar een expertisecentrum wenselijk? Bij dit congres bestaat verder de mogelijkheid om vooraf een eigen casus in te dienen.

Een online congres dat u als betrokken medisch specialist, specialist in opleiding, AIO etc. niet mag missen! We verwelkomen u graag online als deelnemer op 7 november.

Meer informatie over het programma en aanmelden.

Blijf op de hoogte van research

 
Weet u wat u moet doen in een spoedsituatie?
Wat te doen bij spoed