Werkgroep Vasculaire Afwijkingen (WEVAR)

Erasmus MC, Rotterdam
Expertisecentrum
Volwassenen en kinderen

Binnen het WEVAR team in het Erasmus MC worden zowel kinderen en volwassenen gezien. De kinderen worden in het Sophia Kinderziekenhuis gezien binnen het kinderteam: WEVAR-Sophia. De volwassenen worden in de Centrum locatie gezien binnen het volwassen team: WEVAR-Centrum.

Alle patiënten (kinderen en volwassenen) kunnen centraal worden aangemeld via: wevar@erasmusmc.nl

Spreekuren kinderen

De kinderen met een (onbekende) vaatanomalie (vaatmalformatie/vaattumor), de kinderen met een vaatmalformatie en de kinderen met gecompliceerde hemangiomen worden gezien op het multidisciplinaire WEVAR-Sophia spreekuur.

De kinderen met een ongecompliceerd hemangioom worden gezien op het WEVAR-Sophia spreekuur-Hemangioom. Dit spreekuur loopt parallel aan het WEVAR-Sophia spreekuur.

De kinderen met het Sturge Weber Syndroom worden multidisciplinair gezien op het WEVAR-Sophia spreekuur-SWS. Dit spreekuur loopt parallel aan het WEVAR-Sophia spreekuur.

Spreekuren volwassenen:

De volwassenen met een (verdenking) vaatmalformatie worden multidisciplinair gezien op het WEVAR-Centrum spreekuur-DUPX. 
Tweemaal per maand worden de complexe patiënten met een vaatanomalie multidisciplinair besproken op dinsdagochtend tussen 8-9 uur. Hierbij zijn alle disciplines betrokken. Gezamenlijk worden de klinische gegevens besproken, het aanvullend onderzoek bekeken, de (differentiaal)diagnose, het plan van aanpak wordt gemaakt en eventuele behandelingsmogelijkheden worden besproken. De bespreking wordt vastgelegd in het elektronisch patiënten dossier.


Contactgegevens

Erasmus MC, Rotterdam
Werkgroep Vasculaire Afwijkingen (WEVAR)
Dr. Molewaterplein 40
3015 GD Rotterdam
Routebeschrijving
Website bekijken
E-mail: wevar@erasmusmc.nl
Tel: 010 - 703 62 40 (kinderen)
Tel: 010 - 704 05 63 (volwassenen)


Weet u wat u moet doen in een spoedsituatie?
Wat te doen bij spoed